Interieurfotograaf Rotterdam

 Interieurfotograaf Rotterdam

Hier zijn een paar van mijn meest geslaagde prestaties in de decoratie- en akoestische industrie.

Allereerst moet ik zeggen dat mijn onderwijskwalificaties beperkt zijn. Ik heb een attest van de gemeente of gemeente en een vergunning als aannemer. Deze certificaten en licentie hebben me goed gedaan voor de carrière die ik momenteel nastreef. Hoewel ik geen formele opleiding in interieurontwerp heb genoten, ben ik bedreven in het werken met mensen, het communiceren van ideeën en het omgaan met veel kleine details. Daarom heb ik, ondanks mijn gebrek aan formele opleiding in interieurontwerp, een uniek trainingsprogramma voor mezelf kunnen ontwikkelen, net zoals veel andere interieurontwerpers en tijdelijke aanduidingen hadden. Dankzij mijn opleidingsprogramma heb ik een eersteklas reputatie in de bouwsector kunnen verwerven…"

Te beginnen met de meest fundamentele beroepskwalificatie van "interieurontwerp" zelf, is het belangrijk om te beseffen dat interieurontwerp veel meer is dan alleen het kiezen van kleuren, stoffen en meubels. Het is essentieel om deze drie basiscomponenten te kunnen mengen, samen met factoren als huid, afbeeldingen, kleuren, stoffen en dergelijke fysiek unieke arrangementen, evenals bij de opstelling van meubels en andere items.

Je moet meubels en kleuren met elkaar kunnen mixen en matchen; en je moet visuele beelden kunnen ontwikkelen voor elke binnenruimte, bijvoorbeeld kleuren kiezen voor meubels en vervolgens de stoffen kiezen voor de beste kwaliteit. Je kennis en ervaring moeten ook gebieden omvatten als psychologie, budgettering, onderzoek en ontwikkeling, samen met een stukje geschiedenis van de federale, staats- of internationale overheidsacties die relevant kunnen zijn voor een carrière in interieurontwerp. Andere verantwoordelijkheden zijn onder meer het vervangen van oude meubels en accessoires, het beoordelen en evalueren van websites van fabrikanten en het onderzoeken van krantenadvertenties voor sieraden of andere accessoires.

Hoewel de Verenigde Staten en het grootste deel van de wereld dezelfde soort bouw- en contractspecificaties volgen, is dit niet voor alle delen van de wereld het geval. Daarom kunt u gebouwen tegenkomen die zijn gebouwd volgens Canadese of Aziatische specificaties en die u niet kunt aanpassen aan Amerikaanse bouw- en contractspecificaties.

Om dit te voorkomen, moet u eerst ontdekken wat de verwachtingen en eisen zijn van de Amerikaanse bouw- en contractspecificaties, en vervolgens uw partner of uw aannemer aanmoedigen om hun werk aan die specificaties aan te passen. Het beste is om goed te communiceren met uw aannemer of aannemer.

Een ander belangrijk punt is dat u en uw aannemer praktische kennis van elkaar moeten hebben. U moet vertrouwen hebben in uw capaciteiten en onthoud dat als u niet met een gekwalificeerde en ervaren aannemer werkt, u geld verliest. Het is veel beter om te werken met een aannemer die goed is ingeburgerd en een bewezen staat van dienst heeft. Zo bent u er zeker van dat uw werk correct wordt gedaan.

Vergeet tot slot niet een bouwplan te schrijven. Dit is vooral belangrijk wanneer u met terugkerende klanten werkt. Een planning helpt bij het bepalen van het tijdstip van voltooiing. En het helpt uw ​​aannemer ook om georganiseerd te blijven en op de hoogte te blijven van de verschillende deadlines die aan de klus zijn gekoppeld. planningen worden meestal gedaan zodra het project is gestart.